Winning technical support

 

Duurzaamheid en digitale ontwikkeling veranderen de dynamiek van papier

De beweging naar een duurzame en digitale samenleving heeft een grote invloed op het gebruik van papier in verschillende markten. Om producten succesvol naar de markt te blijven brengen moeten gebruikers van papier constant stappen maken op technisch gebied.

 

Technische ondersteuning: volledig gebruik van potentieel van papier

Accuraat gespecificeerd papier is slechts een startpunt voor een succesvol nieuwe product. Zorgen dat het potentieel van het papier volledig wordt benut tijdens de productie voegt echte waarde toe. Het leveren van de technische kennis en de ondersteuning die dit mogelijk maakt is wat Crown Van Gelder uniek maakt.

 

Gedreven om ons papier te laten excelleren

Om u ervan te verzekeren dat u optimale waarde uit ons papier haalt, biedt Crown Van Gelder ondersteuning ter plaatse. In samenwerking met de klant zorgen we ervoor met ons papier de beste resultaten worden behaald . Tevens leveren we in veel gevallen een product dat is aangepast aan de exacte wensen van de klant.

Onze segment-experts begrijpen de specifieke eisen van verschillende productiesystemen en eindproducten. Door constante samenwerking met klanten en andere partners, zoals producenten van apparatuur, blijven we onze kennis vergroten. Dit resulteert regelmatig in innovaties die de marktstandaard bepalen.

Voor inkjetdruk leveren we ondersteuning in color management.  Dit draagt bij aan verbeterde uptime van de drukpers en het optimaliseren van inktgebruik.