Over ons

 

120 jaar ervaring in kwaliteitspapier

Crown Van Gelder maakt speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen. Onze houtvrije ongecoate en enkel gecoate papieren leveren dagelijks topprestaties bij klanten wereldwijd. Al meer dan 120 jaar leveren wij bijzonder goed papier. We richten ons op het aangaan van nauwe samenwerking met klanten en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. 

 

Vooruitgang door samenwerking

We bouwen aan samenwerkingen die resulteren in succes voor onze klanten. We onderscheiden ons door het leveren van maatwerk en dit te combineren met technische expertise en ondersteuning ter plaatse. Dit zorgt voor een optimaal resultaat bij onze klanten. 

 

Kwaliteitspapier voor verpakkingen, labels en High Speed Inkjet

Ons papier zorgt voor optimale prestaties in verschillende toepassingen. We leveren High Speed Inkjet papier voor gebruik in zowel publicaties als transactioneel en promotioneel drukwerk. Daarnaast leveren wij papier voor zelfklevende labels en specifiek gebruik in verpakkingen en technische toepassingen.

Met het Crown Letsgo product portfolio hebben wij een leidende positie in papier voor high speed inkjet. .

 

Technische ondersteuning en flexibele service waarmee onze klanten excelleren

Crown Van Gelder is een veelzijdige, middelgrote, Nederlandse papierfabriek. Voor ons is het produceren van een gespecificeerd papier het begin van een succesvolle klantrelatie. Onze technische ondersteuning ter plaatse zorgt ervoor dat ons papier optimaal presteert op de apparatuur van de klant. Daarnaast zorgt onze flexibele service ervoor dat we het product aanleveren op een manier die het beste past bij iedere individuele klant. Het uiteindelijke doel is om onze klanten optimaal te laten presteren.

Onze ketenbenadering, in combinatie met een constante dialoog met klanten en andere relevante spelers, geeft ons scherp inzicht in markt-en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit maakt Crown Van Gelder een aantrekkelijke partner om mee samen te werken.

 

Constant hoge kwaliteit door operational excellence

Bij Crown Van Gelder investeren we doorlopend in het upgraden van onze installaties, zodat we kunnen blijven verbeteren in onze service, prestaties en concurrentiepositie. Dit is mogelijk dankzij onze goed opgeleide en ervaren medewerkers die continu streven naar verbeteringen

Crown Van Gelder neemt zijn verantwoordelijkheid: voor het milieu, de werkomstandigheden en de levering van veilige en kwalitatief hoogwaardige producten aan onze klanten.

Om te zorgen dat we onze beloftes kunnen nakomen leggen we ons beleid vast in een integraal besturingssysteem. We zien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet als een programma maar als een onderdeel van ons dagelijks werk.

 

PEOPLE WORDS