Outstanding customer service

 

Flexibiliteit en unieke ondersteuning: de nieuwe standaard

In een B2B omgeving laten goede leveranciers hun klanten uitblinken. Service die vandaag werkt kan morgen overbodig zijn. Een voorsprong behouden kan door constant de service te bieden die de klant op dat moment nodig heeft.

 

Levering van papier: waarde toevoegen door uw wensen te vervullen

Naast productkwaliteit zijn er vele factoren die bepalen of u maximale waarde uit uw papier kunt genereren. Bij kleine marges is het binnenhalen van een winstgevende order een kwestie van details. Een eenvoudig te verwerken verpakkingswijze, het minimaliseren van snijverliezen en just-in-time levering zijn slechts een kleine greep uit de flexibele diensten die we kunnen leveren om bij te dragen aan uw resultaat.

 

Crown Van Gelder: transparante service die mogelijkheden creëert

Bij Crown Van Gelder investeren we in het echt begrijpen van de klantbehoefte en in het zichtbaar maken van onze toegevoegde waarde.  Waar mogelijk stemmen wij onze service af op uw specifieke behoefte. Een specifieke rolbreedte om snijverliezen in een speciale productie te beperken? Wij doen er alles aan om te zorgen dat ons product hieraan voldoet en verpakken het op een manier die u eenvoudig kunt verwerken.