Ik ben Crown Van Gelder

DATE | 27-Oct-2017

Ik ben Crown Van Gelder

Begin oktober lanceerde Miklas Dronkers (CEO) tijdens een feestelijke bijeenkomst de “Visie 2020” en de interne campagne “Ik ben Crown Van Gelder”. Het is fascinerend om te zien hoe snel veranderingen gaan. De wereld om ons heen verandert en Crown Van Gelder past zich continu aan. Aan de eisen van de klanten, aan de trends in de markt. Aan de veranderende vraag. En daarvoor moeten wij zelf ook veranderen. Met een vernieuwende aanpak, die past bij de markt. Dat is waar het deze middag allemaal om draaide: het schetsen van een toekomstbeeld voor een nog succesvoller Crown Van Gelder.

De loods waar normaal gesproken rollen papier liggen, was voor deze bijzondere gelegenheid  omgetoverd tot een spectaculair theater. De timing van het event was bewust gekozen en viel samen met een fors onderhoudsprogramma aan de twee papiermachines en de warmtekrachtcentrale. Alleen onder deze omstandigheden was het mogelijk om alle 300 werknemers gelijktijdig te ontmoeten en te informeren.  

Het werd een supergeslaagde middag over verbinding en onze nieuwe koers. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Het gaat niet meer op de hoeveelheid papier, maar vooral om de toegevoegde waarde die wij als papierfabriek leveren. Crown Van Gelder is een niche speler en zal dat blijven, maar wel één met een gezonde toekomst en inspelend op de ontwikkelingen van de komende jaren. 

.