Een nieuw product: Crown Sublime transferpapier

DATE | 11-Feb-2019

Een nieuw product: Crown Sublime transferpapier

Crown Sublime is een digitaal sublimatie transferpapier van hoge kwaliteit. Het is ontworpen voor optimaal resultaat op polyester stoffen.

Steeds kortere cycli, gedreven door “fast fashion” en digitalisatie, geven een constante verandering in het landschap voor modeproducenten. Contactloos en variabel printen met behulp van digitale sublimatiepapieren blijkt een winnende techniek die ontwerpers  en decorateurs in staat stelt om hun klanten verder te helpen. De keuze van het juiste papier is cruciaal voor kwalitatief en foutloos drukken via de dye sublimation techniek. Onze uitgebreide ervaring in digitaal drukwerk en strak gespecificeerde kwaliteitspapieren is voor ons de aanleiding geweest om een nieuw papier te ontwikkelen, speciaal voor de dye sublimatie printtechniek.

Crown Sublime is een sublimatietransfer papier van 55 g/m2. Het papier is ontworpen voor haarscherpe resultaten dat verkregen wordt door middel van een hoog transferpercentage van de inkt. Het papier is ontworpen voor storingsvrij werken op printers zonder transportband en geeft de gebruikers een winstgevender en prachtig resultaat.

Klik hier voor de brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling via telefoonnummer: +31 (0) 251 262 308 voor meer informatie.