Crown Letsgo-inkjetpapier nu ook in vellen

DATE | 06-Aug-2019

Crown Letsgo-inkjetpapier nu ook in vellen

PERSBERICHT CROWN VAN GELDER B.V.                                                                                 

Velsen, 6 augustus 2019

Crown Letsgo-inkjetpapier nu ook in vellen

Als marktleider in high-speed inkjetpapier verkoopt Crown Van Gelder onder de naam Crown Letsgo een uitgebreid assortiment aan rollen papier voor alle gangbare inkjetpersen. Er is keuze uit 3 Letsgo-portfolio’s: Publishing print, Promotional print en Transactional print. Met ruim 10 jaar aan constante innovaties en kennisintensieve ondersteuning helpen wij de inkjetprestaties van onze wereldwijde klanten in deze marktsegmenten verbeteren.

Vanaf nu leveren wij een deel van het Letsgo-assortiment ook in vellen in de maten SRA3, A3 en A4 aan klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Via www.cvgwebshop.com kunnen de sheets online worden besteld met korte levertijd. Het vellenassortiment bestaat uit een selectie van de Letsgo-range.

Omdat onze Letsgo-range specifiek is ontwikkeld voor waterbased inkjetprinting is voorbehandeling (primer of pre-coating) op de inkjetpers niet nodig; het printresultaat toont scherpe levendige kleuren met goede droging en een mooi vlakliggend resultaat voor probleemloze naverwerking. Testen laten indrukwekkende afdrukresultaten zien in full-color boeken, direct mail en zakelijke print.

Klanten kunnen na registratie op de website ter introductie een gratis proefpakket bestellen.

Voor vragen of informatie kunt u terecht op www.cvgwebshop.com of kunt u bellen met het Crown Van Gelder-webshopteam: 0251- 262 222.

 

Website: www.cvg.nl

 

Bedrijfsprofiel:

Crown Van Gelder B.V. is een Nederlandse specialiteitenpapierfabriek met wereldwijde bekendheid, gebaseerd op kwaliteit en hoogstaande technologische kennis. Onze houtvrij ongestreken en licht gestreken papiersoorten worden ingezet voor een breed scala aan toepassingen met focus op high-speed inkjettoepassingen in het publishing, promotionele en transactionele marktsegment. Daarnaast wordt papier geproduceerd voor diverse technische toepassingen en de label- en verpakkingsindustrie. Met de Crown Letsgo-range heeft de fabriek een leidende positie verworven in de wereld van high-speed inkjetprinting, zowel in marktaandeel als in technologische knowhow en inzicht in marktkansen.
Met de focus op waardecreatie en ketensamenwerking gecombineerd met diepgravende technische expertise, onderscheidt Crown Van Gelder zich in de markt.

 

Voor meer informatie:

Ad Sies, Marketing Director

Tel. 06 - 1312 0275