Hunkeler Innovation Days 2019

10-Jan-2019

Hunkeler Innovation Days 2019

Tijdens de komende Hunkeler Innovation Days laten we zien hoe Crown Letsgo Nero XF u in staat stelt om ongeziene inkjetkwaliteit op dun papier te bereiken. Vanzelfsprekend zijn er volop samples beschikbaar op onze stand om deze ongekende kwaliteit zelf te ervaren. Daarnaast draait Crown Letsgo Nero XF live gedurende de show en wordt het direct geprint en ter plaatse afgewerkt.

Typische toepassingen voor Crown Letsgo Nero XF 50 zijn juridisch drukwerk, medische en technische literatuur, handleidingen alsook farmaceutische en cosmetische bijsluiters.

Daarnaast draait op verschillende systemen een uitgebreide selectie van het Letsgo inkjet portfolio. In hal 1 treft u onze stand aan. Ontmoet hier dé experts op inkjetgebied en ontdek hoe onze expertise kan bijdragen aan uw inkjet ambities.

Van het bereiken van uitstekende afdrukkwaliteit tot het optimaliseren van Total Cost Of Print, we zijn klaar om een bijdrage te leveren aan uw succes op het gebied van publishing, promotioneel en transactioneel drukwerk, label en verpakkingen.

Kom langs bij onze stand in hal 1 en ervaar hoe onze diepgaande technische expertise uw inkjetprestaties kan verbeteren.

We zien u graag eind februari in Luzern! 

 

RECENT EVENTS