Werken bij

 

Maak je ambitie waar bij Crown Van Gelder

Bij Crown Van Gelder zijn we op zoek naar collega’s die willen bijdragen aan het behalen van onze doelen. Wij bieden je alle mogelijkheden om jouw ambitie waar te maken. Onze medewerkers zijn de sleutel van ons succes. Bij ons krijg je meteen veel verantwoordelijkheid en waarderen we je initiatief. Met onze hands-on cultuur op de werkvloer ondersteunen wij je graag om je zowel professioneel als op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen. Daar investeren we graag in.

 

Maak kennis met onze hightech industrie

Werken in de papierindustrie biedt veel mogelijkheden. Onze innovatieve sector ontwikkelt voortdurend nieuwe papieren en verbetert de processen die de mogelijkheden voor onze klanten creëren. Achter het maken van een stuk papier schuilt een complete wereld: zowel het product als het fabricageproces bevatten opvallend veel complexe techniek, waaraan constant wordt verbeterd en ontwikkeld. Werken voor ons als papierproducent is fascinerend en geeft je veel voldoening.

 

Samen het product maken

Dagelijks werken er bijna 240 mensen bij Crown Van Gelder. Allemaal zijn zij toegewijd aan kwaliteit, innovatie en het optimaal bedienen van onze klanten. Onze leidende positie is gebaseerd op het centraal stellen van de klant. Hierbij richten we ons op de constante kwaliteit van het product, het geven van technische ondersteuning en het leveren van betrouwbare service. We maken ons product met een team van mensen met verschillende achtergronden en persoonlijkheden. Een deel is ooit hun carrière begonnen bij Crown Van Gelder, vaak direct uit de schoolbanken. Maar de laatste jaren zijn ook veel nieuwe medewerkers de weg naar onze papierfabriek ingeslagen. Met deze mooie mix van kennis en vaardigheden bouwen we graag verder aan ons succes. 

 

Onze cultuur

De kernwaarden vormen ons kompas. Ze zeggen waar Crown Van Gelder voor staat en wat we willen zijn. Ze vertellen je hoe wij met elkaar omgaan binnen Crown Van Gelder. Kernwaarden worden door alle collega’s nageleefd. Al lijken onze kernwaarden zacht, ze zijn niet vrijblijvend.
 
De vier kernwaarden staan centraal bij alles wat we doen:

 

Waardegericht

"We zijn er op gericht dingen zo te doen dat ze waarde toevoegen"

Wendbaar

"We zijn flexibel en spelen in op veranderingen"

Verbindend

"We sluiten niemand uit en pakken uitdagingen op als een team"

Integer

"We handelen zorgvuldig, eerlijk en efficiënt"