Werken bij

 

Maak je ambitie waar bij Crown Van Gelder

Bij Crown Van Gelder zijn we ambitieuzer dan ooit. We zijn op zoek naar collega’s die willen bijdragen aan het behalen van onze doelen. Wij bieden je hiervoor instrumenten en mogelijkheden die je in staat stellen om jouw ambitie waar te maken. Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers de sleutel in ons succes zijn. Bij ons kun je dan ook werken en leren tegelijkertijd en krijg je meteen veel verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Met onze bedrijfswaarden en de hands-on cultuur op de werkvloer ondersteunen wij je graag om je zowel professioneel als op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen.  Daar investeren we graag in.

 

Maak kennis met onze hightech industrie

Werken in de papierindustrie biedt veel mogelijkheden. Onze innovatieve sector is constant op zoek naar nieuwe papieren en processen die mogelijkheden voor onze klanten creëren. Achter het maken van een stuk papier schuilt een complete wereld: zowel het product als het fabricageproces bevatten opvallend veel complexe techniek, waaraan constant wordt verbeterd en ontwikkeld. Werken voor ons als papierproducent is fascinerend en geeft je veel voldoening.

 

Samen het product maken

Dagelijks werken er bijna 240 mensen bij Crown Van Gelder. Allemaal zijn zij toegewijd aan kwaliteit, innovatie en het optimaal bedienen van onze klanten. Onze leidende positie is gebaseerd op het centraal stellen van de klant. Hierbij richten we ons op de constante kwaliteit van het product, het geven van technische ondersteuning en het leveren van betrouwbare service. We maken ons product met een team van mensen met verschillende achtergronden en persoonlijkheden. Een deel van onze afdelingen bestaan uit vakkundige professionals die ooit  hun carrière zijn begonnen bij Crown Van Gelder. Tegelijkertijd zijn we op zoek naar nieuwe mensen . Met deze mooie mix van kennis en vaardigheden bouwen we graag verder aan ons succes.