Segment: Verpakkingen

 

Verpakkingen veranderen door de vraag naar duurzaamheid en flexibiliteit

Verpakkingen dienen zowel een functioneel en een marketingdoel. De zoektocht naar dunner, lichter en beter herbruikbare materialen en de mogelijkheden van nieuwe technieken, zoals inkjet, creëren mogelijkheden voor een nieuwe generatie verpakkingsmaterialen.

 

Innovaties in verpakkingen door papierevolutie

Nieuwe verpakkingen die voldoen aan de steeds hogere eisen van consument, brand owners en wetgevers vragen om innovatie in materiaal en fabricagetechniek. De mogelijkheden tot hergebruik en de veelzijdigheid van papier maken het een ideaal startpunt voor vele verpakkingsontwikkelingen. Het genereren van waarde uit de ontwikkeling van digitale druktechnieken vraagt ontwikkeling in te bedrukken materialen. Ook hier neemt papier het voortouw.

 

Crown Van Gelder: papier dat het verschil maakt

Crown Van Gelder produceert papier voor een aantal specifieke toepassingen in verpakkingen. We werken samen met onze klanten aan de ontwikkeling van exact gespecificeerde papieren die precies in hun behoeftes voorzien. Onze fabriek stelt ons in staat om flexibel te produceren, waardoor we het product volledig naar uw behoefte kunnen leveren.

Crown Van Gelder gebruikt alleen duurzaam geproduceerde, nieuwe vezels in het productieproces. Hiermee zijn we in staat om aan specifieke eisen te voldoen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk in relatie tot richtlijnen voor voedselveiligheid die  gelden voor verpakkingen.

Onze producten zijn vaak ontwikkeld voor het zichtbare deel van uw product: ons papier draagt de boodschap. Het mogelijk maken van optimale communicatie met de consument via digitaal drukwerk is waarmee Crown Van Gelder zich onderscheidt. Als erkend innovator in papier voor High Speed Inkjet zijn we een drijvende kracht om deze techniek tot een geaccepteerde standaard te maken. Dit stelt u in staat om u te onderscheiden met on-demand productie van unieke verpakkingen.

Voor meer informatie vragen wij u uw gegevens in te voeren zodat wij u meer informatie kunnen opsturen. Of vraag via onze webshop een account aan om meer informatie over onze kwaliteitspapier te ontvangen.