Segment: Transactioneel drukwerk

 

Snelheid en compliance: de basis voor succes in transactioneel drukwerk

In transactioneel drukwerk draait alles om tijdig en foutloos afleveren van documenten bij de eindgebruiker. Om hoge kwaliteit en foutloze aflevering van ons drukwerk te garanderen zijn drukkers continu bezig om de afstemming van apparatuur, software, papier en inkt voor u te optimaliseren.

 

High Speed Inkjet: standaard in transactioneel drukwerk

High Speed Inkjet is de belangrijkste techniek voor transactioneel drukwerk. In combinatie met een passende papiersoort, biedt inkjet flexibiliteit en een hoge productiesnelheid bij een minimale afvalstroom. De juiste kwaliteit papierkeuze is een beslissende factor in het altijd kunnen leveren van uw klant. Het bepaalt of u verwachtingen overtreft en waarde biedt in het drukwerk.

 

Crown Letsgo papier: betrouwbare kwaliteit voor inkjet

Om de mogelijkheden van uw High Speed Inkjet systeem volledig te benutten, biedt Crown Van Gelder u het Letsgo portfolio. Deze portfolio is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en nauwe samenwerking met drukkers en producenten van inkjetpersen. Voor elke pers en elke inkt biedt Crown Van Gelder de juiste kwaliteit papier: een optimaal drukbeeld bij de beste machineprestatie. Naast hulp bij het selecteren van de juiste kwaliteit papier bieden onze specialisten ondersteuning bij u aan de drukpers. Wij ondersteunen bij het instellen van de machine en bieden color management support aan. We dragen bij aan een goed lopende machine en optimaal inktgebruik. Hierbij is de kwaliteit die u met uw klant bent overeengekomen altijd leidend.

Naast onze Crown Letsgo portfolio voor inkjet, bieden wij een uitgebreide portfolio voor offset en laser drukwerk.

 

Ons kwaliteitspapier

Voor meer informatie vragen wij u uw gegevens in te voeren zodat wij u meer informatie kunnen opsturen. Of vraag via onze webshop een account aan om meer informatie over onze kwaliteitspapier te ontvangen.