Segment: Publishing Print

 

Veranderende dynamiek in publishing

Nieuw lees- en koopgedrag heeft een grote invloed op uitgeverijen. Digitale publicaties zijn belangrijk in een wereld waar online steeds groter wordt. Tegelijkertijd is de functionaliteit van papier herontdekt vanwege een unieke eigenschap: het ondersteunt een effectief leer- en leesproces. De ontwikkeling in het drukken van kleine oplages en zogenaamde Print On Demand (POD) is een katalysator voor ontwikkelingen. Het stelt drukkers in staat om specifieke diensten te leveren bij lage voorraden en zonder verspilling. Er wordt precies naar behoefte, gedrag en voorkeuren van klanten gedrukt. Waar en wanneer dat nodig is.

 

Inkjet: winnaar in flexibel drukken

High Speed Inkjet is dé standaard voor het leveren van constante kwaliteit in producten als boeken, wetenschappelijke publicaties en handboeken. Het stelt drukkers in staat om hun productieruns te optimaliseren en voorraden te minimaliseren, terwijl consistent hoge kwaliteit gegarandeerd is. De juiste papierkeuze is een beslissende factor in het drukken van hoogwaardige  publicaties: het gevoel en de kwaliteit van offset tegen de juiste waarde.

 

Crown Letsgo Inkjet Papers: publiceer digitaal drukwerk dat eruit springt

Voor opvallend mooie publicaties biedt Crown Van Gelder u het Letsgo portfolio. Deze portfolio is het resultaat van jarenlange ontwikkeling, in nauwe samenwerking met uitgeverijen en producenten van drukpersen. Voor elke drukpers en elke inkt biedt Crown Van Gelder zijdeachtig papier waarmee u levendige kleuren, stevig zwart en veel contrast bereikt. De dimensionele stabiliteit draagt bij aan een foutloze verwerking. Naast hulp bij het selecteren van het juiste papier bieden onze specialisten service en ondersteuning bij u op locatie. Wij ondersteunen bij het instellen van de machine en bieden color management support. Crown Van Gelder draagt graag bij aan een foutloze productie met een optimaal inktgebruik, zodat uw klanten kunnen uitblinken met drukwerk dat eruit springt.

De inkjet papieren van Crown Van Gelder zijn in de hoogste categorie geregistreerd in de PREPS database (The Publisher’s Database for Responsible Environmental Paper Sourcing). Naast onze Crown Letsgo portfolio voor inkjet, bieden wij een uitgebreide portfolio voor offset en laser drukwerk.

Voor meer informatie vragen wij u uw gegevens in te voeren zodat wij u meer informatie kunnen opsturen. Of vraag via onze webshop een account aan om meer informatie over onze kwaliteitspapier te ontvangen.