Segment: Promotioneel drukwerk

 

Grijp de aandacht met doelgericht promotioneel drukwerk

Digitaal drukwerk is een krachtig middel in de steeds grotere mix van marketing kanalen. Tastbare communicatie blijft van onschatbare waarde in het aantrekken van de juiste aandacht. Succesvolle drukkers stellen hun klanten in staat om conversie te verhogen door creatie van opvallende en echt persoonlijke communicatie in de vorm van promotioneel drukwerk.

 

High Speed Inkjet: maak papieren communicatie die verkoopt

High Speed Inkjet is een sterk instrument voor het maken van promotioneel drukwerk. Vanuit het eenvoudig adresseren van direct mail, heeft het zich ontwikkeld in een techniek die het mogelijk maakt om materialen volledig te personaliseren. Hierbij is het mogelijk om het gewaardeerde zijdeachtige uiterlijk van offset drukwerk te evenaren. Papierkeuze is een beslissende factor bij het maken van drukwerk met een hoge attentiewaarde: opvallend Point-Of-Sale materiaal, volledig gepersonaliseerde aanbiedingen en unieke brochures.

 

Crown Letsgo Papier: Opvallend resultaat met Inkjet

Om Promotioneel drukwerk te maken waarvoor de consument zijn hoofd omdraait, biedt Crown Van Gelder de Letsgo portfolio. Voor elke drukpers en elke inkt biedt Crown Van Gelder papier waarmee u levendige kleuren, stevig zwart en veel contrast bereikt. Onze papieren geven een optimale verwerkbaarheid door uw gehele productieproces. Naast hulp bij het selecteren van het juiste papier bieden onze specialisten ondersteuning bij u aan de drukpers. Wij ondersteunen bij het instellen van de machine en bieden color management support. Wij dragen bij aan een foutloze productie bij een optimaal inktgebruik zodat uw klanten kunnen uitblinken met verkoopbevorderend drukwerk.

Naast onze Crown Letsgo portfolio voor inkjet, bieden wij een uitgebreide portfolio voor offset en laser drukwerk.

Voor meer informatie vragen wij u uw gegevens in te voeren zodat wij u meer informatie kunnen opsturen. Of vraag via onze webshop een account aan om meer informatie over onze kwaliteitspapier te ontvangen.