Segment: Label & technische toepassingen

 

Innoveer in labels, release liners, textielbedrukking en meer

Industriële en product labels komen in een grote variëteit aan toepassingen en kwaliteiten. Bepalend voor alle labels is dat ze een constant hoge bedrukkingskwaliteit combineren met de best mogelijke verwerkbaarheid in productie. Hetzelfde geldt voor andere producten waarin technisch papier wordt gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn release liners en papier voor textiel transfers. Deze ontwikkelende techniek voor digitale druk, stelt producenten in staat zich te onderscheiden. Drukken met een non-contact technologie zoals inkjet biedt grote voordelen in een industriële omgeving.

 

Papier als manier om te differentiëren en op te vallen

In de complexe productieomgeving en supply chain van deze producten is papier een sleutel-ingrediënt. De juiste papierkeuze die elke keer opnieuw voldoet aan de exacte eisen van het eindproduct bepaalt het succes van een innovatie.

 

Crown Van Gelder: papier dat de marktstandaard bepaald voor label en technische toepassingen

Crown Van Gelder produceert exact gespecificeerd papier voor labels en een selectie aan andere technische toepassingen. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we papier dat exact voldoet aan hun behoefte. Dit resulteert in vernieuwende papieren die u in staat stellen om te innoveren met onderscheidende producten.

Als marktvernieuwer in papier voor high speed inkjet op waterbasis zijn we een drijvende kracht in de ontwikkeling van deze techniek voor labelproductie. In nauwe samenwerking met printer-producenten, label converters en drukkers dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van deze techniek, hierdoor heeft deze zich ontwikkeld tot een volwaardige optie voor on-demand productie van kwaliteitslabels.

Voor meer informatie vragen wij u uw gegevens in te voeren zodat wij u meer informatie kunnen opsturen. Of vraag via onze webshop een account aan om meer informatie over onze kwaliteitspapier te ontvangen.