MVO

Een succesvolle balans tussen mens, milieu en winstgevendheid

Bij Crown Van Gelder zijn we toegewijd aan duurzaam werken: milieubewust, sociaal verantwoordelijk en winstgevend op lange termijn. Het is onderdeel van onze strategie om constant te werken aan verbetering: het verminderen van onze impact op het milieu en het verder verzekeren van onze sociale verantwoordelijkheid.

Het jaarlijkse duurzaamheidsrapport bevestigt de transparantie die wij nastreven. Hierin presenteren wij belangrijke informatie op het gebied van milieu, sociale aspecten en economische gegevens. Het rapport is bestemd voor klanten, overheden, NGO’s en andere balanghebbenden.

We richten op ons op het creëren van een succesvolle balans tussen mens, milieu en winstgevendheid en bouwen zo aan een toekomstbestendige organisatie.

 

Nederlands papier als voorloper

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over het leveren van een bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving. De Nederlandse papierindustrie werkt structureel aan duurzaamheid en innovatie. Het is één van de leidende sectoren in het optimaal gebruik van grondstoffen en reductie van afvalstromen. Ook in de toekomst streeft zij leidend te zijn op het gebied van duurzaamheid. Dit vertaalt zich in een structurele focus op reductie van watergebruik, certificering, minder uitstoot en het ondersteunen van nieuwe initiatieven.