Color management

 

Bereik het maximale resultaat met Inkjet

De verschillen tussen het drukken in offset en inkjet zijn enorm. De kwaliteit van offset wordt algemeen gezien als de standaard in de markt. Inkjet drukkers die deze kwaliteit leveren onderscheiden zich. Om deze resultaten te behalen is er een  perfecte  balans tussen papier, inkt en de instellingen van de machine noodzakelijk. Inkt is een grote kostenpost. Het papier en de instellingen die gezamenlijk het optimale resultaat uit de inkt halen, bepalen het succes. Kleur is hierin de belangrijkste component. 

 

Crown Van Gelder: stralende kleuren bij optimale printkosten

Door middel van jarenlange praktische ervaring in inkjet, hebben onze kleurspecialisten uitgebreide kennis in huis van de interactie tussen inkt en papier op alle belangrijke systemen in de markt. We investeren continu in het verdiepen en verbreden van onze kennis. Goed kleurmanagement is een onmisbaar onderdeel van het digitale productieproces.

Gebaseerd op uw doelen en verwachtingen leveren wij ondersteuning ter plaatse en advies over machineprofilering en instellingen. We zijn uw partner in het leveren van de unieke oplossing die u in staat stelt indruk op uw klant te maken met sprankelende kleuren en diep zwart. Ons doel is om voor u de optimale totale printkosten te bereiken. We werken nauw samen met producenten van drukpersen. We testen zo continu ons papier en breiden onze kennis uit. Ons kleurmanagement bewijst zich in het veld en vormt een service-onderdeel dat echt waarde toevoegt.