Boosting inkjet performance

 

Flexibel, snel en constant hoge kwaliteit: High Speed Inkjet

High Speed Inkjet (HSI) ontwikkelt zich snel als dé techniek voor promotioneel en transactioneel drukwerk alsmede publicaties. HSI wordt ook steeds belangrijker in het variabel bedrukken vanlabels en verpakkingen. Deze ontwikkeling wordt gedreven door de consumentvraag naar unieke, gepersonaliseerde producten en de industriëlebehoeften aan kleinere producties en lage voorraden. Het leveren van een gepersonaliseerd product tegen een aan offset gelijkende kwaliteit is de manier waarop drukkers zich kunnen onderscheiden.

 

Optimale waarde uit High Speed Inkjet

Watergedragen inkjet is een contactloze druktechniek. Het vraagt een andere benadering van te bedrukken materialen dan traditioneel offset drukwerk.  Factoren als water, andere inkten en specifieke instellingen van de drukpers bepalen het eindresultaat. Drukkers zijn op zoek naar de optimale combinatie van pers en papier, zowel in drukresultaat als in totale printkosten.

 

Crown Van Gelder: Boosting Inkjet Performance

Als voorloper in ontwikkeling van high-speed inkjet papieren  heeft Crown Van Gelder een scherpe visie op de richting van de totale markt en de bijbehorende behoefte van de klant. Onze nauwe samenwerking met producenten van drukpersen zorgt dat we papier leveren dat optimaal presteert op bestaande en nieuwe persen. Dit geldt zowel voor het drukresultaat als de prestatie (uptime) van de machine. Naast onze ondersteuning ter plaatse, inclusief support bij color management, denken wij mee met de klant en bieden hen nieuwe marktinzichten. Ons kwaliteitspapier is het startpunt van vele innovatieve klantrelaties.