Werken bij Crown Van Gelder

Ruim honderd jaar maken we papier aan het Noordzeekanaal. In die tijd is er veel veranderd, maar één ding is gebleven: de liefde voor het product in combinatie met voortdurende technische innovatie. Dat maakt het vak zo boeiend.
 
Hechte relatie werknemer-werkgever
Wij zijn een goede werkgever. Ook voor studenten en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze werknemers zijn zeer betrokken bij hun werk en wij bij onze medewerkers. 
Deze hechte wederzijdse relatie willen wij in stand houden.
Prima arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk, goede arbeidsomstandigheden en de informele bedrijfscultuur worden alom gewaardeerd. Ons personeel blijft ons lang trouw. Daar zijn we heel trots op.
 
Wij bieden een breed pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op onze eigen
cao en bedrijfspensioenregeling, inclusief een dertiende maand en uitbetaling van overuren. Daarnaast kennen wij een winstdelingsregeling.
 
Leren en werken
Crown Van Gelder heeft een inspirerend werkklimaat. Ons motto "papierfabriek is leerfabriek" dragen wij breed uit. Wij ontwikkelden een competentiegericht leertraject voor diverse functies aan de machine. Het traject voldoet aan de onderwijsnormen van VAPRO en is toegespitst op de specifieke werkplek van de medewerker. Ook voor diverse ondersteunende functies zijn er binnen onze organisatie genoeg ontwikkelmogelijkheden en stimuleren wij het volgen van opleidingen.
 
Nieuwsgierig?
Onze collega's vertellen graag over hun werk bij Crown Van Gelder. Klik hier voor actuele vacatures of stageplaatsen.
Vooral studenten proces- en milieutechniek op MBO of HBO niveau kunnen bij ons een geschikte stageplek vinden of een afstudeeropdracht uitvoeren.
Voor meer informatie kun je terecht bij onze afdeling P&O, telefoon: 0251-262312.