High-speed Inkjet  |  Label  |  Packaging

 

 

Let's go.

Ons team legt de lat hoog. Elke dag opnieuw dagen onze klanten ons uit om de grenzen te verleggen, nog beter te presteren en het papier te maken dat zij nodig hebben. De meeste papierfabrikanten beweren dat zij het beste product bieden dat er op de markt is, maar zij leveren in feite het beste product binnen hun mogelijkheden. Crown Van Gelder heeft niet als doelstelling standaard papier voor de bulkmarkt te maken. Onze ervaring is dat de ideale combinatie van papiereigenschappen die u wenst, waarschijnlijk niet bestaat. Nog niet.

Wij streven echter wel naar maatwerk.

Wat hebben onze klanten vandaag de dag nodig? De early adopters met high-speed inkjetprintsystemen vragen ons om papier waarmee ze de algemene markt kunnen bereiken. Etikettenproducenten stellen hogere eisen aan printkwaliteit, zelfs voor standaardproducten. In de verpakkingsindustrie creëren nieuwe productie- en printtechnologieën nieuwe, hoogwaardige markten.

 

Wij werken nauw samen met de toonaangevende producenten van printsystemen in de wereld om producten te ontwikkelen die onze klanten nog succesvoller maken.

 

Wij horen graag wat uw ambities zijn. Ziet u kansen op het gebied van high-speed inkjet printing, de productie van etiketten of verpakkingen, maar heeft u het juiste papier nog niet gevonden? Let’s make it happen.